Nidodeabeja1
Nido de abeja

På tur i Barcelona

Vi har været på en tur til Barcelona, hvor vi mødtes med en lang række idémagere, butiksindehavere, undervisere og kreative sjæle. Det var utrolig spændende og interessant at møde en anden kultur gennem vores fælles interesse for det skabende og kreative. Fælles for os alle er, at vi er nysgerrige, åbne og ægte interesserede i at lære nyt, lade os inspirere og deltage i et større fællesskab.

Gennem møderne med de kreative kvinder i Barcelona blev vi overbeviste om, at mange danske hæklere (og strikkere) vil få en stor oplevelse ved at komme afsted og møde spansk kultur på en helt ny og anderledes måde. Vi fik også ideen til at lave en stor event sammen med vores spanske ‘kollegaer’. Alle detaljerne i forhold til eventen er ikke på plads endnu, men udgangspunktet er søndag d. 09. november, formentlig kl. 13-17.

Socialclub2
Costuretas Social Club

Event – med inspiration

Eventen vil blive annonceret i butikker, værksteder og på relevante blogs og internetsider i Barcelona, så vi kan tiltrække en ordentlig flok hæklere. Det er planen, at de butikker vi har kontakt med kan være behjælpelige med sponsor-garn og at de også står for at finde et sted, der kan huse os alle på dagen.

Temaet for hækleeventen er ‘Jul’ og de ting, der produceres vil efterfølgende blive doneret til værdig trængende: et børnehospital eller plejehjem. Vi vil sætte trumf på udvekslingen af inspiration og sørge for, at der på forhånd ligger en række julede hækleopskrifter, som kommer fra både Danmark og Spanien, som vi kan forlyste os med til eventen. Opskrifterne bliver oversat til henholdsvis spansk og dansk og vil være tilgængelige her fra hjemmesiden.